DOLAR 34,2154 % 0.08
EURO 37,9397 % -0.45
STERLIN 45,5138 % -0.56
FRANG 40,4325 % -0.05
ALTIN 2.927,02 % 1,07
BITCOIN 61.913,37 -2.434

“Kimlere Kıyak Çekiliyor?”

Yayınlanma Tarihi : Google News
“Kimlere Kıyak Çekiliyor?”

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Uğur Bulut, İlimiz Yapı mahallesi 376 ada 1 nolu parselde bulunan resmi kurum alanının Ticaret Turizm ve Akaryakıt istasyonuna dönüştürülmek istendiğini söyledi.

Bulut Resmi Kurum Alanının Benzinliğe Dönüştürülmek İstendiğini Söyledi

Kamu yararına ayrılan alanın özel kullanıma açılmasının kamu zararına sebebiyet vereceğini vurgulayan Başkan Bulut, “Nedir bu telaş nedir bu kayırmacılık. Kamunun faydası nedir? Kimler vardır bu rantın içerisinde? Kimlere kıyak çekilmektedir? Kamu malı olan alan neden Ticaret Turizm ve Akaryakıt istasyonuna dönüştürülüyor” dedi.

Özelleştirme Dairesi başkanlığının satışı iptal edilerek Çimento fabrikasına depo alanı olarak verilen yerin daha sonra düşük bir bedel ile satıldığını da savunan Bulut, “Planda Resmi tesis alanı olmasına rağmen plan değişikliği yapılarak Ticaret Turizm ve Akaryakıt alanı olması için gayret ve çabalarınız kamu için mi? yoksa kamuoyunda konuşulan isimler için mi? İmar planında Resmi tesis alanı olan bir yeri düşük meblalar ile aldığınızda bugün plan tadilatı yaparak Ticaret Turizm ve Akaryakıt alanı olmasının Kamu ya mı faydası vardır söz konusu yerin sahibine mi? Kamuoyunda konuşulanlar ne kadar doğrudur? Sorumluların acilen kamuoyuna açıklama borcu vardır. Yoksa konuşulanlar yenilir yutulur değildir. Biz Büyük Birlik Partisi olarak konunun takipçisi olacağımızı herkese ilan ediyoruz. Ayrıca bu tadilat karşılığında Resmi tesis Alanı olarak nereyi belirlediniz?” ifadelerini kullandı. (Memleket)

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.