DOLAR 34,2452 % 0.28
EURO 37,6376 % -0.37
STERLIN 45,0841 % 0
FRANG 39,9071 % -0.37
ALTIN 2.921,56 % 0,19
BITCOIN 62.248,78 1.535

Sevgililer Gününe Özel Altın İndirimi Olur Mu?

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sevgililer Gününe Özel Altın İndirimi Olur Mu?

Sevgililer Günü yaklaşıyor… Bu özel gün dolayısıyla altın ve çiçekler en çok tercih edilen hediyeler arasında yer alıyor. Peki Altın İndirimi olacak mı?

Sevgililer Gününe Özel Altın İndirimi Olur Mu?

Uzer Döviz ve Sarrafiye Genel Müdürü Nurullah Uzer, Sevgililer Günü için en çok tek taş ve beş taş yüzüklere ilginin olduğunu belirtirken Uzer, “Her sene Sevgililer Günü’nde biliyorsunuz altına ilgi artıyor. Yine bu senede altına ciddi anlamda ilgi var. Hafta içinde işler oldukça yoğundu ama yarın daha da artacağını bekliyoruz. İnşallah bu Sevgililer Günü’nü de yoğun bir şekilde çalışarak kapatacağız. Son 5 yılda en çok tek taş, beş taş ve pırlanta ürünler ilgi görüyor. Bunun yan sıra baget taşlar, zincirler ciddi anlamda ilgi görüyor”  şeklinde konuştu.

Nurullah Uzer, Sevgililer Günü’ne özel Altın İndirimi söz konusu olmayacağını ancak firmaların işçilik üzerinden indirim yaptıklarını belirtti. Uzer, “Şimdi altının fiyatı bellidir. Sevgililer Günü’nde altına altın fiyatı üzerinden bir indirim yapılması söz konusu değildir. Burada firmalar kendi işçiliklerinden ödün vererek işçilik üzerinden Altın İndirimi yapıyorlar. Tabi bu da fiyatlara bir şekilde yansıyor. Ama altın fiyatı üzerinden altına herhangi bir indirim yapılması söz konusu değil”dedi.

14 Şubat Sevgililer Günü’nün en çok tercih edilen hediyelerinden biri olan çiçeklere ise artan talep sonrasında Sevgililer Günü zammı uygulandı. Çiçekçilik sektörü ile uğraşan Tuncay Türkmen 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yoğunluklarının başladığını ifade etti. Türkmen, “Yoğunluğumuz başladı. İnsanları birbirlerini seviyor ve sevdiklerini mutlu etmek için çiçek alıyorlar. Sevgililer Günü için özellikle güllere yoğun ilgi var. Bu yıl güller 10 lira 15 lira bandında gidiyor. Çiçeklere Sevgililer Günü için zam tabi ki var. Niye zam var. Talep arttığı için fiyatlar yükseliyor. Yoksa bizim kazancımız aynı. Çiçek siparişi vermek isteyenler erkenden siparişlerini verirse bizde daha erken teslim ederiz” dedi.

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.