DOLAR 34,2104 % 0.03
EURO 37,9163 % 0.13
STERLIN 45,5038 % 0.12
FRANG 40,2688 % 0.1
ALTIN 2.922,48 % -0,04
BITCOIN 61.253,78 -0.942

Müge Anlı’da “Adamın peşini bırakmayan kadınlar varsa adam ne yapabilir ki?” dendi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Müge Anlı’da “Adamın peşini bırakmayan kadınlar varsa adam ne yapabilir ki?” dendi

ATV gündüz kuşağında yer alan Müge Anlı ve Tatlı Sert programı 26 Mayıs Çarşamba yayınına Sivas’ta kaybolan Fatma Öz olayı ile başladı.

Müge Anlı’da “Adamın peşini bırakmayan kadınlar varsa adam ne yapabilir ki?” dendi

Dün programa telefon bağlantısı ile katılan Yasemin hanım canlı yayın sırasında anlatamadıklarını canlı yayın esnasında gelen polis ekipleri tarafından ifadeye götürülmesinin ardından detaylı bir şekilde anlattı.

Polis ekiplerinin Bahri Maraşlı‘yı takibe almasının ardından ekiplere izini kaybettirerek aracında intihar girişimine bulunduğu öğrenilirken daha sonra hastaneye gidip tedavi almak istediğini ortaya çıktı.

26 Mayıs Çarşamba yayınında iddiaların yeni odağı Yasemin canlı bağlantı ile katılarak şu ifadelere yer verdi;

“Fatma hanımı ben hiç tanımam. Bahri beyle arkadaşlığımızın ilerlemesinin ardından bana da anlattığı şeylerin ardından ona psikolojik destek alma konusunda rehberlik etmek istedim. Bahri ile tanışınca evli olduğunu biliyordum ama Fatma hanımı bilmiyordum Fatma hanımın kaybının sonrası bana gerçekleri anlattı. İkimiz de yalnız hissediyorduk.

Fatma hanımı çok sevdiğini söylüyordu. Bahri bey çok iyi ve eğlenceli birisi. Dün Bahri’nin intihar girişimi sonrasında ailesine karşı olan mahcubiyeti vb. durumları ve arkadaşlığımız için bende bugün canlı bağlantı ile katılıp konuşmak istedim.

Bahri bey evli olduğunu kimseden gizlemez onun hayatına giren herkes kendi rızasıyla girmiştir o kimseyi hiçbir şeye zorlamaz. Bahri bana Fatma’nın ailesiyle problemi vardı bende yardımcı oluyordum artık Fatma ile aramızda bir şey kalmadı” dedi.

Ayrıca Yasemin şu ifadelere yer verdi “Evli olduğu için arkadaşlığımızı daha fazla ilerletmedik. Ben olayda taraf değilim daha da bir şey söyleyemem ama Bahri bey ailesine çocuklarına mahcubiyet yaşamaktansa ölmeyi tercih etmesi gereken birisi. Adamın peşini bırakmayan kadınlar varsa adam ne yapabilir ki? Fatma ile arasındaki duygusal ilişki kısmını bilmiyorum ama sadece bana yardım ediyorum diye anlattı.”

Konuşma esnasında Yasemin’in “Beni kandıran kendini kandırmıştır” demesi üzerine ise Müge Anlı’nın “bırakın şu filozof gibi facebook duvar kağıdı lafları! herkeste bir düşünür sanki! “ cevabını verdi. “

Yasemin, Bahri’nin kendisine “Fatma’ya aşık değilim sıkıntıları var destek olmaya çalışıyorum” diyerek konuşması boyunca sürekli Bahri’yi savunması ise gözlerden kaçmadı.

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.