DOLAR 34,1914 % 0.2
EURO 37,1252 % 0.1
STERLIN 44,6602 % 0.36
FRANG 39,5133 % 0.24
ALTIN 2.979,87 % 0,86
BITCOIN 67.842,19 0.587

Türkiye Değişim Partisi Sivas İl ve Merkez İlçe Başkanından Büyük Sivas’a Ziyaret

Yayınlanma Tarihi : Google News
Türkiye Değişim Partisi Sivas İl ve Merkez İlçe Başkanından Büyük Sivas’a Ziyaret

Geçtiğimiz gün ataması gerçekleştirilen ve atanır atanmaz hızla çalışmalarına başlayan Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Serkan Erdem ve Merkez İlçe Başkanı Murat Haksever Büyük Sivas Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Türkiye Değişim Partisi Sivas İl ve Merkez İlçe Başkanından Büyük Sivas’a Ziyaret

Gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi veren Erdem, Merkez İlçe Başkanımızın atamasını gerçekleştirdik. Başkanımız Murat Haksever çalışmalarına başladı. İlçelerimiz de hızla teşkilatlanıyoruz. Ayrıca şehir merkezinde İstasyon Caddesi’nde İl ve Merkez İlçe Başkanlığımızın yer alacağı İl Binamızı kiraladık. Kısa sürede Türkiye Değişim Partisi’ne gönül veren tüm hemşerilerimizi inşallah misafir edeceğiz. Sivas Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ü yakından tanıyor. Hangi ilçeye hangi köye gitseniz Genel Başkanımızın Belediye Başkanlığı döneminden olan yardımları buralarda göze çarpıyor.” dedi.

Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Murat Haksever ise “Teşkilatlanma çalışmalarımıza başladık. Çok kısa sürede bütün Sivas Türkiye Değişim Partisi’ni konuşacak” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren Büyük Sivas Genel Yayın Koordinatörü Fatmanur Akkişi ise başkanlara hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.