DOLAR 34,2452 % 0.28
EURO 37,6376 % -0.37
STERLIN 45,0841 % 0
FRANG 39,9071 % -0.37
ALTIN 2.921,56 % 0,19
BITCOIN 62.089,91 1.002

Başkan Deveci ve beraberindekiler ölümden döndü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Deveci ve beraberindekiler ölümden döndü

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Fatih Deveci ve beraberindekiler, İç Anadolu toplantısına katılmak üzere Yozgat’a giderken Akdağmadeni yakınlarında trafik kazası geçirdi.

Başkan Deveci ve beraberindekiler ölümden döndü

Başkan Deveci ve beraberindekiler çeşitli yerlerinden yaralanırken, araç ise kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Fatih Deveci, Başkan Yardımcısı Gökmen Dağ ve Yönetim Kurulu üyesi İlhan Şener, Yozgat’ta düzenlenen Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği İç Anadolu toplantısına katılmak üzere yola çıktı.

Deveci ve beraberindekilerin içerisinde bulunduğu 58 UA 015 plakalı araç, Yozgat Akdağmadeni İlçesine 15 kilometre kala yolda meydana gelen buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarına savruldu.

Deveci ve araçtakiler meydana gelen trafik kazasında kullanılamaz hale gelen araçtan yaralı olarak kurtuldu.

Kaza sonrası ambulanslarla Yozgat’ta ki çeşitli hastanelere kaldırılan Deveci ve beraberindekilerin vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandığı ve ilk tedavilerinin ardından Sivas’a sevk edildikleri öğrenildi.

Meydana gelen trafik kazası sonrası Yozgat Valisi hemşerimiz Ziya Polat’ın ve sağlık çalışanlarının Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Fatih Deveci ve beraberindekilerin sağlık durumu ile yakından ilgilendiği de edinilen bilgiler arasında.

Büyük Sivas Medya Grubu olarak Deveci ve beraberindekilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP