DOLAR 34,2892 % 0.16
EURO 37,2422 % 0.18
STERLIN 44,5889 % 0.15
FRANG 39,6178 % 0.15
ALTIN 3.011,42 % -0,02
BITCOIN 68.088,00 0.745

Sivas’ta tayt çılgınlığı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sivas’ta tayt çılgınlığı

Öncelikle belirtmek isteriz ki okuyacağınız bu haberdeki hiç bir cümlemizde kadını metalaştırma, ötekileştirme, cinsiyet saikli, müdahaleci ve şiddete teşvik amacıyla tek bir düşüncemiz bulunmamaktadır.

Sivas’ta tayt çılgınlığı

Anayasamızın 10. maddesi gereğince her birey eşit haklara sahiptir. Kadın ve erkek eşittir. Toplumun adeta kanayan yarasına dönüşmüş olan kadına şiddete Büyük Sivas Medya Grubu olarak açıkça karşıyız.

Yine Anayasa’nın 24. maddesinde yer aldığı üzere, hiç kimse bir diğerini inanç ve kanaatleri üzerinden eleştirme, ötekileştirme veya hedef gösterme hakkına sahip değildir. Bu hakkı da kendimizde görmüyoruz.

Haberimizdeki hiç bir cümle kişilerin dini inanç ve kanaatlerini eleştirmek maksadıyla da yazılmamıştır.

Fakat;

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında yayınladığımız bir haber sonrasında çok farklı kesimlerden sayısız eleştiri ve eyleme maruz kaldık… Çünkü risk alarak toplumun dikkatini çok fazla çeken ama herkesin bananeci tavırla yaklaştığı çok önemli bir meseleye imzamızı attık…

Sıkı takipçilerimiz kastettiğimiz haberi anımsayacaklardır.

Bu şehirde Büyük Sivas Medya Grubu köşe bucak konuşulanların alenen konuşulmasını sağlamakla mükelleftir…

Özgürlük adı altında bir diğerinin hakkını gasp edenlerin veya karşıdakinin hakkına girenlerin gündeme gelmesinden veya getirilmesinden kimse rahatsızlık duymamalıdır…

% 99’u müslüman olan bir ülkede son zamanlarda yaşananlar ve gündeme gelenler toplumu derinden yaralamaktadır.

Bebek sahilinde bu yaşananların en uç noktasına herkes şahitlik etmiştir.

Konuşulmasın, söylenmesin, yayınlanmasın şeklinde eleştiri de bulunanlar tozu toprağı halının altına süpürmekten başka bir şey yapmamaktadır

Büyük Sivas WhatsApp hattımız 05558981558’e Bebek sahilindeki olayın ardından 15-16 yaşlarındaki çok sayıda gencin Sivas’ta kale, Aksu, mahalle parkları, piknik alanları vb. yerlerde alenen ortalık yerde olmaması gereken şekillerde görüntüleri ulaştırılmaktadır.

Yüzleri sansürlenerek buyuksivas.com’da yayınlanan bu görüntülerdeki kişiler kendilerini bilmekte fakat bu kişiler dışında kimse bu görüntülerde kimlerin olduğunu bilmemektedir.

Amacımız kişileri ifşa etmek değil, bozulan toplumumuza dikkat çekerek ailelerin çocuklarına karşı tedbir alması gerektiğini vurgulamaktır.

Anne ve babaların dikkatini çekmek istiyoruz…

Lütfen “yaşamadıklarımı çocuğum yaşasın, ben yapamadım bari oğlum kızım yapsın” demeyin…

Büyük Sivas Haber

 

 

YORUM YAP

KADİR 10 Haziran 2022 / 19:23 Yanıtla

Duyalı tutumunuzdan dolayı teşekkürler.
Geçen hafta eşim ve iki çocuğumla şehitler parkına gittiğimize gideceğimize pişman olup geri döndük. Alenen sevişen öpüşen yatak odası özel hallerini sokağa döken ahlaksızlara kayıtsız kaldıkça bizler dışarı çıkamaz olduk mekanın asıl sahibi onlar oldu.
Müdahale edince “özel hayatım kimse karışamaz” diyor ahlaksızlar. Madem özel hayatın ne diye özelinde kalmıyorda sokakalara parklara taşıyor. Hem sosyal medya üzerinden hem kuytu köşe parklar cadeler üzerinden saçılan ifsada karşı tavır almayan herkes bu durumun hem mağduru hem müsebbibi