DOLAR 34,2051 % 0.06
EURO 38,1381 % 0.1
STERLIN 45,8157 % 0.14
FRANG 40,3964 % -0.13
ALTIN 2.907,99 % 0,42
BITCOIN 63.962,01 -0.874

Sivas’ta Güneş Enerjisi Sistemleri, EPC ve Elektrik Depolama

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sivas’ta Güneş Enerjisi Sistemleri, EPC ve Elektrik Depolama

BG Yenilenebilir Enerji A.Ş, BG Grup İnşaat bünyesinde yer alan beş şirketten bir tanesi olarak göze çarpıyor.

Sivas’ta Güneş Enerjisi Sistemleri, EPC ve Elektrik Depolama

Firma, yenilenebilir enerji alanında önemli bir role sahiptir. Solar Sistemler (Güneş Enerjisi Sistemleri) EPC (Tedarik, mühendislik, kurulum), Konut ve Endüstriyel Elektrik taahhüt işleri, Elektrik depolama sistemlerinin tedariki ve montajı gibi çeşitli faaliyet alanlarıyla sektörde öncüdür.

Bu sayede, yenilikçi teknolojileri bölge ve ülke genelinde kullanıcıların erişimine sunar.

Güneş Enerjisi sistemleri konusunda, endüstriyel tesislerden villa tipi konutlara ve tarımsal sulamaya kadar, en verimli ve uygun fiyatlı kaliteli çözümler sunan BG Yenilenebilir Enerji A.Ş, birçok önemli markayla iş birliği yaparak sektörde etkin bir konumdadır.

Zorlu, Enphase, Livoltek, Fg Wilson gibi global ve yerli markaların bayiisi ve montajcısı olarak faaliyet gösterir.

Aynı zamanda, orta gerilim konusunda uzman ekibi ve teknik personeliyle Trafo, Adp ve kompanzasyon panolarının tedarik ve kurulumunu da profesyonel bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Gelişen teknoloji çağında, özellikle villa ve ev tipi yeşil enerji üreten konutların hızlıca tedarik ve kurulumunu sağlayan firmamız, aynı zamanda tarımsal sulamada da Ziraat Odası ile yapmış olduğu protokol çerçevesinde çiftçilerimiz ile iş birliği içindedir.

Müşterilerine yeni teknolojileri sunmak için devamlı çalışmalar yürüten şirketimiz, bu sistemlerin kesintisiz servis hizmetlerini de müşterilerine sunmaktadır.

Haber Merkezi / Büyük Sivas Haber

YORUM YAP