DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 66.600,00 -2.122

Meteorolojiden 17 kent için ‘sarı’ alarm! Sivas’ta yağış var!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Meteorolojiden 17 kent için ‘sarı’ alarm! Sivas’ta yağış var!

Türkiye yağışlı havanın etkisi altında. Ülkenin büyük bölümünde gök gürültülü sağanaklar ve bazı kesimlerde dolu var.

Meteorolojiden 17 kent için ‘sarı’ alarm! Sivas’ta yağış var!

Sivas’a ise meteoroloji tarafından herhangi bir uyarı yapılmadı. Ancak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Hatay, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Zonguldak, Bartın, Yalova, Karabük, Osmaniye ve Düzce için sarı kodlu şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Bugün Hava Nasıl?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Van, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Tekirdağ’ın doğusu, Bursa ve Balıkesir’in kuzeyinde, Çanakkale’nin doğusunda, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu. Isparta, Adana’nın doğusu, Osmaniye ile Hatay çevrelerinde yer yer kuvvetli ve çok kuvvetli olması bekleniyor.

İç Anadolu’da su baskını ve doluya karşı tedbirli̇ olunmalı. Konya, Eskişehir, Kayseri, Si̇vas’a kadar yağış gök gürültülü ve şiddetli̇. Sıcaklık düşüyor 19-21 dereceye inecek. Bölgede pazartesi̇ de yağışlı bir gün.

  (Devrim Esra Dündar)

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

YORUM YAP