DOLAR 34,1914 % 0.2
EURO 37,1252 % 0.1
STERLIN 44,6602 % 0.36
FRANG 39,5133 % 0.24
ALTIN 2.979,87 % 0,86
BITCOIN 67.842,19 0.587

Sivas’ta 11’ler belli oldu!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sivas’ta 11’ler belli oldu!

Trendyol Süper Lig 16. hafta erteleme maçında EMS Yapı Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor.

Sivas’ta 11’ler belli oldu!

BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak ve saat 17.00’de başlayacak zorlu müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Futbolseverler bu kritik doksan dakikayı beIN SPORTS 1 ekranlarından takip edebilecek.

EMS Yapı Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Caner, Appindangoye, Camara, Uğur, Charisis, Hakan, Kvet, Barrow, Koita.

Galatasaray: Muslera, Ali Turap, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Kerem Demirbay, Zaha, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Halil.

Trendyol Süper Lig’de heyecan hafta içi maçlarıyla devam ediyor. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Galatasaray, zorlu Sivas deplasmanında galibiyet arıyor.

Son olarak Tümosan Konyaspor’u üç golle devirip lider Fenerbahçe’yi takibini sürdüren sarı-kırmızılılarda son idmanda dizinde ağrı hisseden Sacha Boey’in yanı sıra, Mauro Icardi ve Sergıo Oliveira’nın sakatlıkları sürüyor. Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ise Afika Kupası sebebebiyle bu maçta da kafilede yer alamayacak. Barış Alper Yılmaz sarı kart cezası, Davinson Sanchez de hazır olmaması nedeniyle maçta görev alamayacak.

Ev sahibi Sivasspor ise Bülent Uygun’un takıma dönmesiyle birlikte geçtiğimiz hafta zorlu Kayseri deplasmanında kazanmış ve önemli bir üç puanı hanesine yazdırmıştı. İç anadolu temsilcisinde de eksik oyunucu fazlalığı göze çarpıyor. Golcü oyuncu Rey Manaj kart cezası sebebiyle maç kadrosunda yer almazken, Emrah Başsan, Burak Kapacak ve Abdülkadir Parmak’ın sakatlıkları devam ediyor. Ahmed Musa ve Clinton Njie ise Afrika Kupası’nda ülkelerinin milli takımlarının kamplarında yer alıyor. (Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

YORUM YAP