Reklam
Reklam
blank

blank

AK Parti’de değişim için ilk zirve yarın!

blank
ğişims
blank
Haber Merkezi

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'de değişim için ilk zirve yarın gerçekleşecek. Toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın değişim sürecine yönelik önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

AK Parti'de değişim için ilk zirve yarın!

AK Parti’de 31 Mart gecesi başlayan seçim sonuçlarını değerlendirme toplantıları devam ediyor. Her hafta Strateji Kurulunu toplayan ve seçim sonuçlarını masaya yatıran AK Parti yönetimi, yarın il başkanları ile buluşacak.

Türkiye Gazetesi'nden Emrah Özcan'ın haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın başkanlık edeceği toplantı, 31 Mart seçimleri sonrası ilk il başkanları toplantısı olmasından dolayı büyük önem taşıyor.

Toplantıda bazı il başkanlarının değişebileceği belirtilirken, Erdoğan’ın değişim sürecine yönelik önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Yarın yapılacak toplantıda, öncelik olarak koltuğu boş olan illere asaleten başkan atanmasının yanı sıra İstanbul ve Ankara gibi bazı illerin yönetimlerinin değişmesi öngörülüyor. Toplantıda, şehir şehir oy kaybının sebepleri de istişare edilecek. (Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555