DOLAR 34,1414 % -0.07
EURO 37,0677 % -0.24
STERLIN 44,5886 % 0.28
FRANG 39,4346 % -0.13
ALTIN 2.947,27 % 0,35
BITCOIN 67.243,15 -0.478

Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi’ye en çok Rumeysa Sipahioğlu yardımcı oluyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi’ye en çok Rumeysa Sipahioğlu yardımcı oluyor

AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi 31 Mart yerel seçimlerinin Sivas’ta kaybedilmesinin ardından ziyaretlerini sürdürüyor… Tanrıverdi’ye ziyaretlerinde en fazla yardımcı olan isim İl Başkan Yardımcısı Rumeysa Sipahioğlu olurken Sipahioğlu’nu İlhan Başköy takip ediyor…

Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi’ye en çok Rumeysa Sipahioğlu yardımcı oluyor

Rumeysa Sipahioğlu İlhan Başköy’ün yanı sıra Aslı Şule Yaman, Sebahattin Buyrukoğlu, Mehmet Verep, Murat Sümer, Şule Gayran, Kerim Akbulut ve Vedat Sunkur‘da Tanrıverdi ile birlikte farklı günlerde ziyaretlere katılan isimlerden….

İŞTE AK PARTİ SİVAS İL BAŞKANLIĞI SOYAL MEDYA HESAPLARINDAN YAPILAN PAYLAŞIMLAR

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy, Rumeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Aslı Şule Yaman; Önceki Dönem İl Yöneticimiz Osman Ülker’i ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy , Rumeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Aslı Şule Yaman; Önceki Dönem İl Yöneticimiz Arif Sertakan’ı ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy , Rumeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Aslı Şule Yaman; Önceki Dönem İl Yöneticimiz Birkan Çakmak’ı ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi ve İl Başkan Yardımcılarımız; İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Şarkışla’yı ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy, Rümeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Murat Sümer ile birlikte; Önceki dönem yöneticimiz Raci Aluç’u ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy, Rümeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Murat Sümer ile birlikte; Önceki dönem yöneticimiz Mehmet Özkaya’yı ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy, Rümeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Murat Sümer ile birlikte; Önceki dönem yöneticimiz Sebahattin Korkudan’ı ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy, Rümeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Murat Sümer ile birlikte; Önceki dönem yöneticimiz Kuzubey Güler’i ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy , Rumeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticilerimiz Şule Gayran ,Aslı Şule Yaman; Sirer caddesi esnafımız Modacell’i ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy , Rumeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Aslı Şule Yaman; Belediye Meclis Üyemiz Eyüp Demirer’i ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy , Rumeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Aslı Şule Yaman; Önceki Dönem İl Yöneticimiz Yasin Kütükde’yi ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy , Rumeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Aslı Şule Yaman; Önceki Dönem İl Yöneticimiz Ramazan Yıldız’ı ziyaret etti.

 

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy , Rumeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Aslı Şule Yaman; Önceki Dönem İl Yöneticimiz Üzeyir Coşkun’u ziyaret etti.

 

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy , Rumeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Aslı Şule Yaman; Önceki Dönem İl Yöneticimiz Hakan Buyruk’u ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Başkan Yardımcılarımız İlhan Başköy , Rumeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Aslı Şule Yaman; Önceki Dönem İl Yöneticimiz Şükrü Polat’ı ziyaret etti.

Yıldızeli | Güneykaya Beldesi İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, Milletvekillerimiz Hakan Aksu, Rukiye Toy ve Teşkilat Mensuplarımız 2 Haziran’da seçimleri yenilenecek olan Güneykaya Beldesi’nde vatandaşlarımızla bir araya geldi.

İl Başkan Yardımcılarımız Vedat Sunkur,İlhan Başköy, Rümeysa Sipahioğlu ve İl Yöneticimiz Sezen Kamalı; Önceki dönem yöneticimiz Ömer Fevzi Taşar’ı ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi , İl Başkan Yardımcımız Nihat Ayık ve İl Yöneticimiz Kerim Akbulut; Yenimahalle mahallesi muhtarı Mustafa Cici’yi Altuntabak mahallesi muhtarı Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi , İl Başkan Yardımcımız Nihat Ayık ve İl Yöneticimiz Kerim Akbulut; İstiklal mahallesi muhtarı Cemalettin Arslan’ı ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, Milletvekilimiz Hakan Aksu, Gençlik Kolları Başkanımız Fatih Sakarya,İl Yönetim Kurulu Üyemiz Turan Verep; Örtülüpınar Mahallesi Muhtarı Sabriye Akben’i ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi ve İl Başkan Yardımcımız Nihat Ayık önceki dönem yöneticimiz Sivas Beton İşletme Sahibi Yusuf Kaya’yı ziyaret etti.

İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi,İl Başkan Yardımcımız A.Sebahattin Buyrukoğlu; Eski kale Mahallesi Muhtarı İsmail Küngüs ve Gökçebostan Mahallesi Muhtarı Fatih Temel’i ziyaret etti.

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP