DOLAR 34,2452 % 0.28
EURO 37,6376 % -0.37
STERLIN 45,0841 % 0
FRANG 39,9071 % -0.37
ALTIN 2.921,56 % 0,19
BITCOIN 61.859,50 -0.686

20 Temmuz burç yorumları! Gezegenlerin fısıltısına kulak verin!

Yayınlanma Tarihi : Google News
20 Temmuz burç yorumları! Gezegenlerin fısıltısına kulak verin!

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox’un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 20 Temmuz 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

20 Temmuz burç yorumları! Gezegenlerin fısıltısına kulak verin!

KOÇ

Sabah güzel başlayan ama akşam sizi biraz yorgun bırakacak özel bir gün. Bir çift olarak bazı tartışmalar mümkündür. İletişimi ve suç ortaklığını sürdürmeye çalışmak uygundur. Yaşadığınız tüm durumlarda ilerlemeyi göz ardı etmiyorum, ancak tam da çok fazla stres yaşadığınız için sakin bir hafta sonu planlayın. Dalganın tepesinde kalıyorsun ama ipi çok fazla çekiyorsun. Bu, bazı insanların sizi açıklamalarınızda biraz fazla aceleci ve radikal olmakla suçlayabileceği, ancak bir hedefe ulaşmak istediğinizde sınır tanımadığınız bir dönem olmaya devam ediyor. Aceleden kaynaklanan hatalar yapmayın.

BOĞA

Aşkı samimi bir şekilde düşünmeye başlamak isteyenler için keyifli bir hafta sonuna yaklaşıyoruz. Yıldızlar hazırlıyor, o zaman bir şekilde kolları sıvamak zorunda kalan da biz oluyoruz. Bu yüzden yalnız kalplere ve duyguları yüzünden hayal kırıklığına uğrayanlara önemli bir Ağustos’u düşünmeye başlamalarını tavsiye ediyorum; Venüs yakında tekrar elverişli hale gelecek. Ve bu hafta sonu en istekli olanlar için tutkunun ilk işareti geliyor. Eski bağlardan kaynaklanan intikam ve kin tamamen unutulmalıdır.

İKİZLER

Ay’ın karşıt olduğu son iki gün yorucuydu. Aşkta beklentilerinize ihanet eden birini muhtemelen affedebilirsiniz. Aynı zamanda sizin gibi yeniliği seven ama her zaman sabit bir noktaya sahip olmak isteyen bir burç için önemi kanıtlanmış referanslardan uzaklaşıp alışkanlıklardan kopmak oldukça zordur. İş hayatında yaratıcılığınızın kazandığını unutmayın. Jüpiter’in burçtaki geçişi uzun sürecek ve sonuna kadar kullanılması gerekiyor. Seyahat için geçerli durum. Hafta sonu gökyüzü daha az gerilimin habercisi; fiziksel düzeyde de genel bir gelişme.

YENGEÇ

Sabah öğleden sonradan daha iyi. Zaten bu akşamdan itibaren kendinizi biraz daha gergin, gergin hissedeceksiniz: yorgunluk kendini hissettiriyor ve profesyonel alanda ilerleme fırsatlarını yakalamanız gerekiyor. Geçerli bir temmuz sonu yaşayacağınızı daha önce anlatmıştım ama zamanında ekim yapmanız ve her şeyden önce gölgeyi biraz kaldırmanız gerekiyor. Tartışmalarda hiçbir eksiklik yok ve ara sıra verdiğiniz veya yaptığınız şeye kıyasla yeterince kazanıp kazanmadığınızı merak ediyorsunuz. Aşk için beklemek ve sabırlı olmak konusunda daha fazla bir şey bilmek istemezsiniz ve son birkaç aydır maruz kaldığınız uzun gerilimler göz önüne alındığında suçlanamazsınız. Ağustos, duygular için ilgi çekici bir ay olacak.

ASLAN

Cumartesi ve Pazar arasında keyifli bir şeyler planlayın. Jüpiter olumludur ancak uzun süre buna karşıydı, bu nedenle yapılacak ilk şey ekonomik konuları olabildiğince iyi bir şekilde yeniden düzenlemek ve hata yapmamaktır. Son yıllarda zaten sorunlar yaşanmışsa, iyileşmenize yardımcı olacak insanlara güvenmek kaçınılmazdır. Bu, iş projeleri yapmak için yararlı bir dönemdir; daha fazlasını başarmanıza olanak tanıyan bir hafta sonu. Aşk huzur ve güven getirir. Ayın ortasında bir düşüş yaşandığı göz önüne alındığında, belki de aynı derecede ağır bir Mayıs ayı anısı yaşanırken, vücuda biraz daha fazla dikkat etmek her zaman gereklidir.

BAŞAK

Bu Cuma öğleden sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, son iki gün çok yoğun geçti. Birçokları için bir referans noktasısınız ancak bu rolü sürdürmeyi başarmak kolay değil; sana güvenenler var. Ve eğer birisi sana sırtını dönmüşse, Haziran ayında seni hak etmeyenlerle daha fazla zaman kaybetmemeye karar vermişsin demektir. Bu akşam toplantılar önemli, hafta sonu iyi başladı. Duygusal durum söz konusu olduğunda ise daha az zorlukla ilerlersiniz: Hareket edin, harekete geçin ve durmayın. Bir süre öncesine kadar kaybolmuş gibi görünen sevgiyi yeniden keşfetmek için de geçerli ve faydalı bir akşam.

TERAZİ

Bu günün trendi süreksiz: iyi başlıyor ama çok fazla komplikasyonla bitebilir. Fiziksel açıdan inişler ve çıkışlar, bazı problemler psikosomatik niteliktedir: İyi olduğunuzda vücudunuz aktif tepki verir, melankoli geri döndüğünde ise tam tersi olur. Son dönemde ortaya çıkan provokasyonlardan ve gerginliklerden şüphesiz siz de etkileniyorsunuz; bu yüzden sakin bir hafta sonu planlamanız gerekiyor. Aşk için geçmişi düşünmeye başlamanın bir anlamı yok, yoksa baş ağrılarıyla dolu bir hafta sonu geçirirsiniz. Kafanızı kullanın ve enerjiden tasarruf edin.

AKREP

Aşkta bazı şüpheler vardır. Herkesin kendine ait bir gökyüzü vardır, çok fazla genelleme yapamazsınız… ama merak uyandırıcı bir hikayesi olanların onu istedikleri gibi yaşayamayacaklarını düşünüyorum. Ve artık yalnız olanların zihinlerinde üstesinden gelinemeyecek kadar çok şaşkınlık vardır ve yeniden hata yapma korkusu güçlüdür. Her halükarda, güzel umutlarla dolu bir hafta sonuna doğru gidiyoruz: Memnuniyet sıkıntısı olmayacak, şimdiden başarılı bir Ağustos planlamak iyi bir fikir olacaktır. Aslında hem aşkta hem de işte önümüzdeki birkaç hafta daha fazlasını verecektir.

YAY

Umut verici bir haftasonuna yaklaşıyoruz. Pazar gününü hemen bir duyguyu yeniden kazanmak için dolu dolu yaşanması gereken bir gün olarak işaret ediyorum. Ve bu, önemli zorlukların başlatılabileceği veya tamamlanabileceği bir dönemdir. Karşıttaki Jüpiter sizden yalnızca doğru adımı atmanızı, başka bir deyişle gerçek yeteneklerinizin ve eylem olasılıklarınızın ne olduğunu, aynı zamanda ve her şeyden önce sınırlarınızı incelemenizi ister. Özgürlüğe ihtiyacın var, aynı insanlarla takılmak seni sıkıyor.

OĞLAK

Yakında Ay bu burçta olacak. Bu hafta sonu başkalarıyla ilişkilerde de ilginç oluyor: bu, gerçek ilişkilerin kazandığı bir zamandır. Ayrıca 25 Temmuz’dan itibaren Merkür olumlu bir dönüş yapacak. Bu nedenle ağustos-eylül ayları arasında başlayacak iş ve projeler konusunda büyük bir aksiyon kapasitesine sahip olduğunuza inanmaya devam ediyorum. Mantıklı, rasyonel bir insansınız, kimlerin olumlu insanlar olduğunu, kimlerin gelecekte size sorun çıkarabileceğini hemen anlarsınız. Bununla birlikte, aşk rasyonellik kurallarına yanıt vermediğinden, kendinizi güvenilmez olduğunu ortaya koyan bir kişiye karşı fiziksel düzeyde karşı konulmaz bir şekilde çekici bulduğunuzu görebilirsiniz.

KOVA

Mars isyana yol açan bir geçişe başladı ve Jüpiter’inkiyle ilişkilendiriliyor. Bu gökyüzünün en heyecan verici tarafının tam da profesyonel tarafı olduğunu söyleyebilirim. Ve bir şirkette çalışan ve kariyer yapma olanağına sahip insanlar bunu fark edecek, aynı zamanda bugüne kadar sık ​​sık ziyaret ettikleri ortamlarda bile yeni toplantıları veya röportajları küçümsememesi gereken serbest çalışanlar da bunu fark edecek. Aşk alanında büyük bir iç gerilim vardır: Duygular tembel veya karmaşık bir şekilde yaşanır. Yalnızca yarı zamanlı ilişkilerle kendilerini teselli eden yalnız kalpler iyidir.

BALIK

Cumartesi ve Pazar faydalı günlerdir: Bir kişiyle ilgileniyorsanız, toplantıyı yarına erteleyebilirsiniz. Kıskanç olanların eleştirilerine kulak asmanıza gerek yok ama her ne kadar bu temmuz sonunun yapılacak şeyler ve şüphelerle dolu olduğunu anlıyorum. Büyük bir olay yaşayan veya onay alan kişiler bile, ekonomik sorunlardan işi ilgilendirebilecek sorunlara kadar hayatlarında birçok şeyi düzene sokmak zorunda kalacaklarını bilirler; her şey meşgul. Eğer mümkünse, fişi çekip zihinsel olarak daha özgür bir Temmuz sonu planlamak fena olmaz.

Sivas Haber– Sivas Haberler

YORUM YAP