DOLAR 34,1444 % -0.05
EURO 37,0962 % -0.2
STERLIN 44,5524 % 0.28
FRANG 39,4225 % -0.15
ALTIN 2.954,13 % 0,59
BITCOIN 66.873,96 -1.459

Sivas Salihoğulları hakkındaki iddialara cevap verdi!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sivas Salihoğulları hakkındaki iddialara cevap verdi!

Sivas’ta bir çok sektörde faaliyet gösteren Salihoğulları, sosyal medya hesabından açıklama yaparak son günlerde sosyal medya hesaplarında hakkında dolaşıma sokulan bir takım iddialara karşı cevap verdi…

Sivas Salihoğulları hakkındaki iddialara cevap verdi!

Yapılan açıklama şu şekilde;

**KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR…**

Yaklaşık 3 gündür sosyal medyada ailemiz ve şirketimizle ilgili asılsız, hayasızca ve şerefsizce paylaşım yapan, usulsüzce para koparmak için namusunu satan bir pislikle uğraşmaktayız.

Bu namussuz şahıs sahte bir hesapla ve bir haber sitesi üslubuyla yazılmadığı anlaşılan sözlerini yine bilindik haber ajanslarının logolarını yapay zeka ile oluşturup arka planda kullanarak paylaşım yaparak para koparmaya çalışan biridir.

İstediği kemiği alamayınca ısırmaya çalışan, ısırmadığında ise tüm camiamızı rahatsız etmek için sürekli havlayan bir iki köpeğin organize bir hareketidir bu.

Şirketimiz tüm Türkiye’de hatırı sayılır bir konumda olup, sürekli istihdam sayısını artıran ve en çok vergi ödeyen şirketler arasında sürekli ödüllendirilen bir yapıdır.

Öncelikle bizi tanıyan kişilerin bu haberlere itibar etmediğinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bu haberi okuyup da bizi tanımayanların da ön yargılı olmak yerine bizi tanımaya çalışmasını hassasiyetle rica ederiz.

Yüce Allah herkesi bu tür iftiraları ortaya atıp, bu yöntemle asalak gibi geçinmeye çalışan şerefsizlerden korusun.

Şirketimiz gerekli hukuki tüm müdahaleleri başlatmıştır. Adli makamların en hızlı şekilde gereğini yapacağına güvenimiz tamdır.

SALİHOĞULLARI
Yönetim Kurulu”

İŞTE O AÇIKLAMA

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP