DOLAR 34,1414 % -0.07
EURO 37,0677 % -0.24
STERLIN 44,5886 % 0.28
FRANG 39,4346 % -0.13
ALTIN 2.947,27 % 0,35
BITCOIN 67.243,15 -0.478

Sivas Ulaş arasındaki zincirleme kaza sonrası 5 km kuyruk oluştu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sivas Ulaş arasındaki zincirleme kaza sonrası 5 km kuyruk oluştu

Sivas ile Ulaş arasında meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle yol yaklaşık bir saattir trafiğe kapalı durumda. Kazanın ardından bölgede bulunan sürücüler, yaklaşık 5 kilometreye varan araç kuyruğunun oluştuğunu ifade ediyor. Olay yerine intikal eden ekipler, kazaya karışan araçları kaldırma ve yolu yeniden trafiğe açma çalışmaları yürütüyor.

Sivas Ulaş arasındaki zincirleme kaza sonrası 5 km kuyruk oluştu

Kazanın neden olduğu trafik yoğunluğu, sürücülerin uzun süre beklemelerine neden oldu. Bölgedeki sürücüler, araç kuyruğunun ilerlememesi nedeniyle büyük mağduriyet yaşadıklarını belirtiyor. Yetkililer, sürücüleri alternatif güzergâhlara yönlendirirken, kazanın oluş nedenleri hakkında incelemelerin sürdüğünü bildirdi.

Kaza mahallinde bulunan bir görgü tanığı, “Kaza oldukça ciddi görünüyor. Araçlar birbirine girmiş durumda ve yol tamamen kapanmış. Uzun bir süre burada beklemek zorunda kaldık” dedi. Kaza nedeniyle oluşan bu yoğunluğun, yolun açılmasıyla birlikte zamanla hafiflemesi bekleniyor.

Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyararak, yol açma çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafiğin normale döneceğini ifade ettiler. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

İŞTE GÖRÜNTÜLER

DİĞER GÖRÜNTÜLER

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP