DOLAR 34,2452 % 0.28
EURO 37,6376 % -0.37
STERLIN 45,0841 % 0
FRANG 39,9071 % -0.37
ALTIN 2.921,56 % 0,19
BITCOIN 62.089,91 1.002

Sivas Belediyesi böyle giderse her eve bir kürek bir süpürge dağıtacak

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sivas Belediyesi böyle giderse her eve bir kürek bir süpürge dağıtacak

Sivas’ta temizlik konusundaki sıkıntılar büyümeye devam ediyor. Şehir genelinde artan çöp sorunu, vatandaşlar arasında ciddi rahatsızlık yaratırken, Yüceyurt Mahallesi Temeltepe Caddesi’nden gelen son görüntüler durumu gözler önüne serdi. Caddelerde biriken çöpler ve atıklar, belediyenin temizlik hizmetlerinde yetersiz kaldığına dair eleştirileri artırdı.

Sivas Belediyesi böyle giderse her eve bir kürek bir süpürge dağıtacak

Vatandaşlar, şehrin son 6 ay içinde giderek daha da kirli bir hale geldiğini ifade ediyor. Hatta, Sivas Belediyesi’nin temizlik hizmetlerindeki eksiklikleri gidermek için bir sonraki adımının her eve bir süpürge ve kürek dağıtmak olabileceği esprileri yapılıyor. Şehrin birçok mahallesinde olduğu gibi Yüceyurt’ta da cadde ve sokakların temizlikten uzak olduğunu belirten halk, belediyenin görevini yerine getiremediğini dile getiriyor.

Sivaslılar, belediyeden sorunun derhal çözülmesini ve temizlik hizmetlerinin sıklaştırılmasını talep ederken, bu ihmalin halk sağlığı açısından ciddi sonuçlar doğurabileceğini vurguluyor. Yetkililerin daha etkin önlemler alarak, şehrin genel temizliğine yönelik acil adımlar atması bekleniyor.

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP