DOLAR 34,1026 % 0.24
EURO 38,1457 % 0.1
STERLIN 45,5889 % 0.48
FRANG 40,1291 % 0.03
ALTIN 2.875,03 % 1,62
BITCOIN 62.786,93 -0.48

Arslan Teslim Aldı! Eski Yöneticiler Akın Akın Partiye Gitti!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Arslan Teslim Aldı! Eski Yöneticiler Akın Akın Partiye Gitti!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığına atanan Rufet Arslan, resmen görevine başladı. Görevine başlar başlamaz Arslan, partinin geçmiş dönem yöneticilerinden de destek aldı.

Arslan Teslim Aldı! Eski Yöneticiler Akın Akın Partiye Gitti

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreniyle, Yavuz Selim Çongar görevini Rufet Arslan’a devretti. Törende, Yavuz Selim Çongar’a bugüne kadar gösterdiği emek ve hizmetler için teşekkür edilirken, Rufet Arslan’a yeni görevinde başarı dilekleri iletildi.

Parti yetkilileri ve üyelerin katıldığı törende birlik ve dayanışma mesajları verildi. Rufet Arslan, görevi devralmanın heyecanını yaşadığını belirterek, Sivas’a ve partiye en iyi şekilde hizmet edeceğini vurguladı. Yavuz Selim Çongar ise görev süresince elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade ederek, Arslan’a başarı temennilerinde bulundu.

Bu devir teslim, AK Parti Sivas teşkilatında yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor.

Arslan’ı ziyaret edenler arasında Tüdemsaş’tan iş ve parti arkadaşı Mustafa Çapraz, eski Merkez İlçe yöneticilerinden Ali Korkmaz ve AK Parti eski yöneticisi Mustafa Çelik yer aldı. Bu hayırlı olsun ziyaretleri, Arslan’a verilen desteğin bir göstergesi olarak öne çıktı.

Ziyaret, AK Parti’nin Sivas’ta yeni bir canlanma sürecine girdiğine dair bir işaret olarak yorumlanıyor. Parti içerisinde yapılan bu destek gösterileri, yerel siyasette yeni bir ivme kazandırma potansiyeli taşıyor.

(Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

YORUM YAP