DOLAR 34,1589 % 0.16
EURO 38,0334 % -0.18
STERLIN 45,6261 % 0.2
FRANG 40,3574 % 0.56
ALTIN 2.886,46 % 0,40
BITCOIN 63.240,32 0.67

Sivaslı Şehidimiz Şeyda 2 Yıl Önce Sivas’ta Evlenmişti!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sivaslı Şehidimiz Şeyda 2 Yıl Önce Sivas’ta Evlenmişti!

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği kadrosunda görevli Polis Memuru Sivaslı Şeyda Yılmaz, görev başındayken çıkan çatışmada ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Sivaslı Şehidimiz Şeyda 2 Yıl Önce Sivas’ta Evlenmişti!

Şehadet haberi, başta ailesi olmak üzere tüm Türkiye’de derin bir üzüntüyle karşılandı. Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet; acılı ailesine, Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Aynı çatışmada yaralanan Polis Memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe’nin tedavisi ise devam ediyor.

Büyük Sivas Medya Grubu olarak, milletimizin başı sağ olsun diyor, tüm güvenlik güçlerimize minnet ve dualarımızı iletiyoruz.

İKİ YIL ÖNCE EVLENMİŞTİ

Görev başında şehit düşen kahraman polis memuru Şeyda Yılmaz’ın hayat hikâyesi, tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği’nde görevliyken çatışmada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Şeyda Yılmaz, iki yıl önce Sivas’ta polis olan eşiyle evlenmişti. Nişan töreninde çekilen mutlu fotoğraflar, şehidimizin hayatındaki en özel anlardan birini yansıtıyor.

Gözlerinde parıldayan mutlulukla nişan fotoğraflarında görülen Yılmaz, geleceğe dair umut dolu bir adım atmış, meslektaşıyla hayatını birleştirme kararı almıştı. Ancak, henüz meslek hayatının başlarında olan bu kahraman polis memuru, görevini yaparken canını feda ederek şehitlik mertebesine yükseldi.

Şehidimizin geride bıraktığı hatıralar, ailesi ve sevenleri için hem bir teselli hem de derin bir hüzün kaynağı oldu. Kahraman polis memurumuz Şeyda Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm emniyet camiasına başsağlığı diliyoruz.

(Halil Yavuz Canpolat)

Sivas Haber– Sivas Haberler

YORUM YAP