DOLAR 34,1787 % -0.07
EURO 37,8633 % 0.07
STERLIN 44,8580 % -1.21
FRANG 40,2431 % 0.06
ALTIN 2.909,19 % -0,49
BITCOIN 60.802,00 -0.664

Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı! İşte ilk detaylar!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı! İşte ilk detaylar!

Avukat Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasının ardından yaptığı açıklamada, “İncelemelerin sağlıklı olacağını düşünüyoruz” diyerek raporun 1 hafta içerisinde çıkacağını söyledi.

Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı! İşte ilk detaylar!

Mezarlıkta konuşan Karabulut Ailesi’nin avukatı Rezan Epözdemir ise şu ifadeleri kullandı:

“ÇOK SU ALAN BİR BÖLGE DEĞİL, KEMİKLER DAĞILMIŞTI”

Çok su alan bir bölge olmadığı için incelemelerin sağlıklı yapılacağını düşünüyoruz. Tabutun içerisinde kemikler ve kafatası dağılmış bir şekilde duruyordu. Tabutun içerisinde kefen ve beze rastlanmadı. Garipoğlu Ailesi ne kadar hızlı DNA örneği verirse rapor da o kadar hızlı çıkacak.

Avukat Epözdemir, Karabulut Ailesi’nin yeni bir travma yaşamamak için gelmediğini belirterek, “1 hafta içerisinde kuvvetle muhtemel rapor çıkacaktır. Çıkan sonuç ardından hala inanmayanlar olacaktır. Kamu vicdanının biraz da olsun rahatlaması için önemli bir çalışmaydı.” dedi.

“Biz öldüğüne inanmıyoruz” diyen Epözdemir, “Bu kapsamda başvuru yaptık. Cezaevi psikologu intihara meyilli değildi, antidepresan kullanmıyordu diyor. Bir insanın kendini boğması intihar vakaları bakımından en zor olandır.

İlaç kullanırsınız, ateşli silahla da intihar edebilirisiniz ama düşünün ki bıçak, çatal, kemer dahi olmadığı bir süreçte gidip kantinden çamaşır ipi alıp kendiniz boğuyorsunuz” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

YORUM YAP