DOLAR 34,1880 % -0.04
EURO 37,7961 % -0.12
STERLIN 44,9001 % -1.12
FRANG 40,0504 % -0.42
ALTIN 2.911,42 % -0,42
BITCOIN 60.444,00 -2.32

İmranlı Akkaya-Güven Köy Yolu Tamamlandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
İmranlı Akkaya-Güven Köy Yolu Tamamlandı

Sivas’ın İmranlı ilçesi ile Erzincan’ın İliç ilçesini birbirine bağlayan yol güzergahındaki Akkaya ve Güven köyleri arasındaki 2 kilometrelik yolun asfalt sathi kaplaması Sivas İl Özel İdaresi tarafından tamamlandı. Kalan 2.5 kilometrelik kısmın kırma taş işlemi ise İliç Kaymakamlığı tarafından yapıldı.

İmranlı Akkaya-Güven Köy Yolu Tamamlandı

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla, İl Genel Meclisi Üyeleri Cabir Duman ve Mustafa Deveci, İmranlı Kaymakamı Yusuf Kaan Kırık ve İmranlı Belediye Başkanı Ali Ürek, bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

“İmranlı’ya Daha Önce Verilmeyen Hizmetler Getirildi”

Çalışmaların son aşamasına gelindiğini belirten İmranlı Kaymakamı Yusuf Kaan Kırık, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in önderliğinde yaz boyunca verimli çalışmalar yürütüldüğünü vurgulayarak, “Yol yapım çalışmalarımız ve su ile ilgili projelerle ilçemiz daha önce almadığı hizmetleri aldı. İl Genel Meclisi üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Olumsuz Şartlara Rağmen Çalışmalar Devam Ediyor”

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla ise, bu çalışmaların yatırım programında olmamasına rağmen, olumsuz hava koşullarına rağmen gerçekleştirildiğini belirtti. Şarkışla, “Sivas İl Özel İdaresi, 1243 köy ve mezraya hizmet götürüyor. Ekiplerimiz zor şartlara rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Devletimizin tüm imkanları seferber edilerek, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltecek adımlar atılıyor. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in destekleri ile aldığımız hibeler, bu hizmetlerin hayata geçmesine katkı sağladı” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tamamlanması ile bölgedeki köylerin ulaşım sorunu çözülmüş, vatandaşların yaşam kalitesi artırılmış olacak.

Şeref Gülmez / Büyük Sivas Haber

YORUM YAP