DOLAR 34,2452 % 0.28
EURO 37,6376 % -0.37
STERLIN 45,0841 % 0
FRANG 39,9071 % -0.37
ALTIN 2.921,56 % 0,19
BITCOIN 62.292,00 0.939

Sivas Farabi Gençlik Merkezi ve Endonezya Öğrenci Topluluğu Sivas’ta

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sivas Farabi Gençlik Merkezi ve Endonezya Öğrenci Topluluğu Sivas’ta

Sivas Farabi Gençlik Merkezi ile Endonezya Öğrenci Topluluğu, “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında Sivas’ın köylerinde gönüllü faaliyetler gerçekleştirdi. Sevgi ve dayanışma dolu bu etkinliklerde gençler, köy halkına unutulmaz anılar bıraktı.

Sivas Farabi Gençlik Merkezi ve Endonezya Öğrenci Topluluğu Sivas’ta

İlk gün, Durdulu Köy Okulu‘ndaki çocuklarla bir araya gelen gönüllüler, yüz boyama, ok atma, koca ayak ve sihirli labirent gibi eğlenceli oyunlarla çocuklara keyifli anlar yaşattı. Ardından Karalı Köyü İlkokulu’na geçen gönüllüler, burada da yüz boyama etkinlikleri ve okulun kış hazırlıkları için odun istifleme faaliyeti gerçekleştirdi.

İkinci gün ise Endonezya Öğrenci Topluluğu gönüllüleri, Mescitli Camii’nde cami temizliği yaptıktan sonra Aydoğan Mezarlığı’nda çevre temizliği çalışmaları yürüttü. Gönüllüler, mezar taşlarını boyayarak saygı ve özen dolu bir çalışmaya imza attı.

Bu gönüllü faaliyetler, hem çocuklar hem de yerel halk tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Gençlerin bu çalışmaları, toplumda farkındalık oluşturmanın yanı sıra kalplerde iz bıraktı.

Şeref Gülmez / Büyük Sivas Haber

YORUM YAP