DOLAR 34,2028 % -0.07
EURO 37,5284 % 0.09
STERLIN 44,8444 % 0.17
FRANG 39,9129 % 0.39
ALTIN 2.887,34 % 0,61
BITCOIN 60.868,00 -2.047

Büyük Sivas Haber Instagram Yayın Kanalı Aktif… Hemen Katılın…

Yayınlanma Tarihi : Google News
Büyük Sivas Haber Instagram Yayın Kanalı Aktif… Hemen Katılın…

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olmayı sürdüren Instagram’da, “Büyük Sivas Haber Yayın Kanalı” artık aktif… Hemen katılmak için buraya tıklayın…

Büyük Sivas Haber Instagram Yayın Kanalı Aktif… Hemen Katılın…

Instagram’ın kendi tanımına göre yayın kanalı nedir?

“Instagram içerik üreticisi olarak takipçilerinizle duyurular, kamera arkası içerikleri ve etkinlik ayrıntıları veya yaklaşan iş birlikleri gibi mesajları paylaşmak için bir yayın kanalı oluşturabilirsiniz. Kanalınıza katılan takipçiler, gönderdiğiniz mesajlara ifade bırakabilecek veya kanalda oluşturduğunuz anketlerde oy verebilecek ancak mesaj gönderemeyecektir. Yayın kanallarınız herkese açık olduğundan, Instagram’da herhangi bir kişi bunları keşfedebilir ancak yalnızca takipçileriniz bu sohbetlere katılabilir.

Peki Yayın Kanalları Nasıl Çalışıyor?

Bir içerik üretici, yayın kanallarına erişim kazandığında ve Instagram gelen kutusundan ilk mesajı gönderdiğinde, takipçileri kanala katılmaları için tek seferlik bir bildirim alacak. Yayın kanalını herkes keşfedip içeriğini görüntüleyebilse de, yalnızca kanala katılan takipçiler güncelleme olduğunda bildirim alacak. Takipçiler istedikleri zaman yayın kanalını terk etme veya sessize alma seçeneğine sahip olacak ve içerik oluşturucunun profiline gidip zil simgesine dokunarak ve “yayın kanalını” seçerek içerik oluşturuculardan gelen bildirimlerini kontrol edebilecek.

Varsayılan olarak, bildirimler “bazen” olarak ayarlanacaktır, ancak bu ayar “tümü” veya “hiçbiri” olarak değiştirilebilir. Takipçiler, kanalı gelen kutularına eklemedikleri sürece, davet bildirimi dışında bir yayın kanalı hakkında herhangi bir bildirim almayacaklar. Gelen kutusuna bir kanal eklendiğinde, diğer mesaj dizileri arasında görünecek ve bildirimler diğer sohbetler gibi çalışacaktır.”

Şeref Gülmez / Büyük Sivas Haber

YORUM YAP