DOLAR 34,2968 % 0.37
EURO 37,5187 % -0.02
STERLIN 44,8220 % 0.01
FRANG 39,9963 % 0.2
ALTIN 2.908,00 % 0,65
BITCOIN 61.113,00 0.221

Sivas Numune Hastanesi Gebe Okulu Hizmetlerine Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sivas Numune Hastanesi Gebe Okulu Hizmetlerine Devam Ediyor

Sivas Numune Hastanesi’nde uzun süredir başarıyla devam eden Gebe Okulu, anne adaylarına yönelik bilgilendirici ve rehber niteliğindeki eğitim programlarını hız kesmeden sürdürüyor. Gebe Okulu, anne adaylarına sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeleri, doğuma hazırlanmaları ve doğum sonrası süreç hakkında bilinçlenmeleri amacıyla kapsamlı eğitimler sunmakta.

Sivas Numune Hastanesi Gebe Okulu Hizmetlerine Devam Ediyor

Eğitimlerde; gebelik dönemi hakkında genel bilgiler, doğru beslenme, fiziksel aktiviteler, emzirme, doğum sonrası bakım, lohusalık dönemi, bebek bakımı, psikolojik destek ve annelik hazırlığı gibi önemli konular ele alınmakta. Eğitimler, uzman doktorlar, ebeler, hemşireler, diyetisyenler, psikologlar ve fizyoterapistler tarafından verilmekte.

Teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalar ve doğuma yönelik nefes egzersizlerine de yer verilen eğitimler, anne adaylarının hamilelik sürecini daha rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerine yardımcı olmayı hedeflemekte. Katılımcılar, bu eğitimlere hastaneye başvurarak ücretsiz bir şekilde kayıt yaptırabilir.

Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan anne adaylarına ise sertifikaları takdim edilmekte.

Menekşe İrem Çolak / Büyük Sivas Haber

YORUM YAP