DOLAR 34,1271 % -0.1
EURO 37,1085 % -0.15
STERLIN 44,5300 % 0.25
FRANG 39,4781 % -0.01
ALTIN 2.954,49 % 0,60
BITCOIN 67.551,50 -0.545

Öcalan terörün bittiğini örgütün silah bıraktığını ilan etsin!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Öcalan terörün bittiğini örgütün silah bıraktığını ilan etsin!

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, DEM Parti’ye uzattığı elin vatan için olduğunu söyledi ve “Türkiye’ye getirilirken ‘Her türlü hizmete hazırım’ diyen teröristbaşı; terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin” dedi.

Öcalan terörün bittiğini örgütün silah bıraktığını ilan etsin!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

DEM Parti’nin aklını başına alması, uzattığım eli sabote etmek için tahrik ortamını kamçılamaktan uzak durması herkesin hayrınadır. Kaldı ki Kürt kökenli kardeşlerim oyunu görmüştür.

13 Ekim Pazar günü düzenlenmek istenen korsan miting katılımının çok az olması, buna rağmen marjinal bir grubun bölücülük yapmaya çalıştığı görülmüştür.

Bu provokasyonlara gelmeyen kardeşlerimi hasret ve muhabbetle bağrıma basıyorum. Kürt ve Türk kardeştir, araya girmeye çalışan kanser hücresidir, kalleştir.

“DEVLET TERÖR ÖRGÜTÜYLE MASAYA OTURMAZ”

Türkiye’ye getirilirken ‘Her türlü hizmete hazırım’ diyen teröristbaşı; terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin ama devletin terörle masaya oturmasını kimse beklemesin.

Devlet terör örgütüyle masaya oturmaz, pazarlık etmez. PKK’nın önünde üç seçenek vardır; terör eylemlerine derhal son vermek, silahlarıyla dağdan inip Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne teslim olmak ve yargının verdiği cezayı çekmek.

Bahçeli’nin devam eden açıklamaları şu şekilde:

“İSRAİL BİR TERÖR ÖRGÜTÜNE DÖNÜŞTÜ”

İsrail bir terör örgütüne dönüştü. BM korkaktır, kahredici bir sessizliğe gömülmüştür. İsrail Maliye Bakanı, büyük İsrail hayalini anlatırken hedef ülkeleri tek tek sıralamıştır.

BM derhal kuvvet kullanmalı, suçlular adalet önünde cezalandırılmalı. İsrail’in savaşı bölgeye yayma hayali Türkiye aleyhine ciddi bir güvenlik tehdidir. İsrail’in sırtını dayadığı ülkeler terörizmin ana sponsorudur.

“ÖZGÜR BEY’İN AÇIKLAMALARI UCUZ”

CHP yönetiminin gelişmeler karşısında ilgisiz siyaseti gerçekten endişe verici boyutlardadır. Kaçak güreşmesi ayıplı bir siyasetin ucuz numaralarından başka bir şey değildir.

Normalleşme için çığırtkanlıklarına samimi bir hatırlatma yapmalarını zamanı gelmiştir. MHP ile demokratik sol partinin koalisyonda buluşması. Özgür Bey’in açıklamaları ucuz olmasının yanında savrukluktur.

(Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

YORUM YAP