DOLAR 34,1514 % -0.02
EURO 37,0535 % -0.29
STERLIN 44,4748 % 0.14
FRANG 39,4555 % -0.06
ALTIN 2.943,60 % 0,23
BITCOIN 66.711,99 -1.468

Gündem Futbol Ekibi’nden Rektör Şengönül’e Ziyaret

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gündem Futbol Ekibi’nden Rektör Şengönül’e Ziyaret

Büyük Sivas TV Gündem Futbol programı moderatörü Abdullah Yiğit ve yorumcularımız Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaya ile Murat Çetintaş, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül‘ü ziyaret etti.

Gündem Futbol Ekibi’nden Rektör Şengönül’e Ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Şengönül, üniversitede sporun yaygınlaştırılması ve Sivasspor ile olan işbirliğinin güçlendirilmesi için destek vereceklerini ifade etti.

Rektör Şengönül, “Üniversiteye gelen her öğrencinin en az bir kez stadyumda maça gitmesini sağlayacağız. Üniversite ile şehrin bütünleşmesinde Sivasspor en önemli ortak noktamız olacak” dedi.

Ayrıca, Sivasspor’un spor bilimleri fakültesi ile bilimsel ve teknik işbirliği yapacağını, performans ve analiz verilerinin bilimsel çalışmalara dönüşmesi için her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Program moderatörümüz Abdullah Yiğit “Büyük Sivas olarak Sivas’ımız ve üniversitemiz içiz yapılacak olan her türlü olumlu çalışmada yanınızdayız” dedi.

Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaya “Bölüm başkanlığımızın  öncülüğünde yaptığımız proje ile Sivassporlu futbolcularımız atletik performans testlerini artık şehrimizde yaptırıyor ve başka şehirlere gitmesine gerek kalmıyor” dedi.

Murat Çetintaş ise üniversite öğrencilerinin Sivasspor ile kaynaşmasının önemine vurgu yaptı.

Gündem Futbol ekibi ise Rektör Şengönül’e başarı dileklerini iletti.

Şeref Gülmez / Büyük Sivas Haber

YORUM YAP