DOLAR 34,4676 % 0.32
EURO 37,2859 % 0.45
STERLIN 44,9401 % 0.71
FRANG 39,8654 % 0.45
ALTIN 2.995,42 % 1,39
BITCOIN 68.118,01 0.244

Oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan 51 yaşındaki oyuncu Vural Çelik, hayatını kaybetti. Sanatçının cenaze namazı, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle vaktinde gerçekleştirildi.

Oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı

Taziyeleri, Vural Çelik’in annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzeloğlu kabul etti.

Yapımcı ve yönetmen Birol Güven, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Vural ile olan yakın ilişkisini dile getirerek, “Vural, enerjisi yüksek ve farklı bir insandı. Çocuk ruhluydu; gülüp eğlenir, aniden küser ama hemen barışırdı. Sosyal medyada onun maddi sıkıntılar içinde olduğu yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Sektörde bir daralma var ama Vural’ın durumu o kadar ciddi değildi. Birlikte yeni bir projeye başlamayı planlıyorduk ama kısmet olmadı. Başımız sağ olsun,” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ceyhun Fersoy, 2009’da tanıştığı Vural ile “Seksenler” dizisinde dört sezon birlikte çalıştıklarını belirterek, “Kendisini çok erken kaybettik. Gerçekten çok üzücü. Allah rahmet eylesin,” dedi.

Yavuz Seçkin de Vural’ın samimi ve arkadaş canlısı bir yapıya sahip olduğunu vurgulayarak, “Ailemden birisini kaybetmiş gibi hissediyorum. Arada mesajlaşır ve şakalaşırdık. Vural, güzel bir kalbe sahipti fakat aynı zamanda içine kapanık biriydi. Bu, sektörde birçok insanın yaşadığı bir durum,” şeklinde konuştu.

Ferdi Akarnur, Vural ile uzun bir dostlukları olduğunu ve son zamanlarda görüşemediklerinden dolayı çok üzgün olduğunu ifade etti. Begüm Öner, Vural’ın neşesini asla kaybetmeyen ender insanlardan biri olduğunu belirterek, “Onunla ilgili kötü bir hatıram yok. Bize yaşattığı güzel anlar için teşekkür ederim. Huzur içinde uyusun,” dedi.

Sarp Apak ise, Vural’ın farklı bir karaktere sahip olduğunu aktararak, “Bizi setlerde çok güldürürdü. Sağlık sorunları vardı ama bunları pek önemsemezdi. Son görevimizi yapmak için buradayız ve üzgünüz,” dedi.

Şoray Uzun, Vural’ın her anının mizah dolu olduğunu vurgulayarak, “Dertleri elbette vardı ama bunları içe atardı. Komedi oyuncularının kaderi bu. Biz çok güler, eğlenirdik. Nur içinde yatsın,” dedi.

Cenaze namazının ardından Vural Çelik, Kilyos Mezarlığı’na defnedildi.

Vural Çelik hakkında:
Ankara’da 1973 yılında doğan Vural Çelik, 1989’da Levent Kırca Tiyatrosu’na katıldı ve ardından Yasemin Yalçın’ın tiyatrosunda görev aldı. Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM’ye katılan Çelik, “Bir Demet Tiyatro”da rol aldı. “Avrupa Yakası” dizisindeki “Kubilay Peynircioğlu” karakteriyle geniş kitlelerce tanınan sanatçı, “Seksenler”, “G.O.R.A” ve “Organize İşler” gibi birçok projede yer aldı.

Haber Merkezi/ Büyük Sivas Haber

YORUM YAP