Reklam
Reklam
blank

blank
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Atatürk Anadolu Lisesi’nde Engellilerle Farkındalık Söyleşisi Düzenlendi

Atatürk Anadolu Lisesi’nde Engellilerle Farkındalık Söyleşisi Düzenlendi

blank
Engellilerle Farkındalık
blank
Haber Merkezi

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) arasında imzalanan protokol kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi’nde Engellilerle Farkındalık söyleşisi düzenlendi.

Atatürk Anadolu Lisesi’nde Engellilerle Farkındalık Söyleşisi Düzenlendi

Programa, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, CÜ Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, şube müdürü Mesnet Aras, okul müdürü Haluk Doğan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Altınsoy, Milli Eğitim Müdürlüğü ile CÜ arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında birçok önemli faaliyetin gerçekleştirildiğini, bu farkındalık etkinliğinin de bu kapsamda gerçekleştirildiğini söyledi.

Farklı engel gruplarından öğretmenlerin olduğunu belirten Altınsoy, "Onlar bu engellere sahip ama kendileriyle çok barışık. Sezer bey felsefe öğretmenimiz, belediyede engellilerle ilgili çok önemli faaliyetlere imza atıyorlar. Onlar, bu engellerine rağmen nasıl mücadele ettiklerini, nasıl başarılı olduklarını sizlerle paylaşacaklar. O nedenle çok önemli bir rol model çalışması bu. Bu çalışma bugün ilk olarak sizin okulunuzda başladı ve birçok okulumuzda yapılacak." ifadelerini kullandı.

CÜ Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Toparlı ise, "Allah’ın insanlara ne kadar iyilik lütfettiğini anlamak için o lütufları olmayan insanlara bakmak lazım. Ama acıyarak değil. Bu insanlar kendileri ile çok barışık, hayat dolu insanlar. Bu insanlardan örnek alacağız. Unutmayın ki bir an sonra ne olacağımız belli değil."dedi. (AA)

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555