DOLAR 34,2288 % 0.06
EURO 37,9329 % 0.21
STERLIN 45,4719 % 0.08
FRANG 40,2455 % 0.05
ALTIN 2.922,62 % -0,03
BITCOIN 60.962,00 -0.762

Doğan Ürgüp Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Doğan Ürgüp Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkanı Adayı Doğan Ürgüp saha çalışmalarına devam ediyor.

Doğan Ürgüp Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Şehirde ki her seçmene ulaşmak amacıyla açılan seçim irtibat ofislerine bugün bir yenisi daha eklendi. Şeyh Şamil Mahallesindeki seçim irtibat ofisi açılışına Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Uğur Bulut, Merkez İlçe Başkanı Yakup Çoban, Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şeyh Şamil Mahallesi seçim irtibat ofisi açılışında bir konuşma yapan Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkanı Adayı Doğan Ürgüp, Sivas’ın bütün sorunlarına vakıf olduğunu ve yapacakları çalışmalarla bu sorunların üstesinden gelineceğini söyledi.

Özellikle imar konusunda birçok vatandaşın daha önce sorunlarını çözdüklerini ve yetki aldıkları takdirse artık Sivas’ın imar diye bir problemi kalmayacağını belirtti.

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkanı Adayı Doğan Ürgüp, “Sivas Artık Muhsin Yazıcıoğlu’nun hatırasına,Muhsin Yazıcıoğlu’nun göstermiş olduğu belediye başkan adayına Sivas sahip çıkıyor. Bizlere gösterilen ilgi emaneti sahibine teslim edileceği inancını iyice pekiştiriyor. Özellikle son günlerde Belediye Başkanı iktidar partisine mensup değilse yeterli hizmet ve kaynağı alamaz diye bir dedikodu çıkartılıyor.

Unutulmasın ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da Belediye Başkanı iken Doğruyol Partisi-SHP koalisyonu vardı. Ancak kendisi İstanbul halkına büyük hizmetler yaptı. Yani hiçbir hükumet hak edilmiş bir kaynağı vermemezlik etmez. Hele ki sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi halkına eşit hizmet etmek isteyen birinin Sivas’a gelecek ödenekleri kısma gibi bir durumu asla olmaz. Böyle bir durum söz konusu olsa Güneydoğu’daki belediyelere ödenek göndermezdi. “ şeklinde konuştu.

Göreve geldiklerinde hem merkezi hükumetin göndereceği kaynaklarla hem de belediyenin kendi kaynaklarıyla vaat ettikleri projelerin çok rahat bir şekilde hayata geçirileceğini söyleyen Ürgüp “ Sizin de, benim de derdim Sivas. Derdi Sivas olanların ortak sesi olarak Doğan Ürgüp’ü görmeniz ve destek vermenizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.