DOLAR 34,2452 % 0.28
EURO 37,6376 % -0.37
STERLIN 45,0841 % 0
FRANG 39,9071 % -0.37
ALTIN 2.921,56 % 0,19
BITCOIN 62.292,00 0.939

istanbul’da ki Sivaslılar Hangi Partiye Oy Verdi? Analiz Haber

Yayınlanma Tarihi : Google News
istanbul’da ki Sivaslılar Hangi Partiye Oy Verdi? Analiz Haber

Geride bıraktığımız 31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçimlerle ilgili konular her ortamda tartışılmaya devam ediyor. istanbul’da ki Sivaslılar…

istanbul’da ki Sivaslılan Hangi Partiye Oy Verdi? Analiz Haber

Şüphesiz Türkiye’nin en kalabalık nüfusuna sahip olan Sivaslılar, kendi toprakları dışında İstanbul başta olmak üzere bir çok ilin en kalabalık nüfus yoğunluğunu oluşturuyor.

İstanbul’da en çok Sivaslı olduğunu bilmeyen de yoktur.

Hal böyle olunca İstanbul’da ki Sivaslılar herkes tarafından oldukça önem arz ediyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Başkan Erdoğan başta olmak üzere neredeyse her siyasi parti Sivaslılara dönük programlar organize ettiler.

Özellikle eski Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem’in geçmiş yıllarda Sivaslılarla ilgili gerçekleştirdiği organizasyonlar, İstanbul da ki Sivaslılar tarafından da önemsenmekteydi.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’un hiç bir ilçesinde Sivaslı olan Başkanların seçilmemiş olması İstanbul’da ki Sivaslıları oldukça üzmüş durumda.

Başkan İsmail Erdem’in kazanma ihtimali zor olan bir ilçeden aday gösterilmesi ve neticesinde de seçilememesi sonrası en çok nüfusa sahip olan Sivaslıları İstanbul’da temsil eden hiç bir başkan kalmadı.

Seçmenlerin seçim öncesi gösterilen adayları buna göre değerlendirdiği ve eskiye nazaran partilerden desteklerini çektikleri de çıkan sonuçlardan yorumlanabiliyor.

Siyasi partilerin önümüzdeki seçimlerde Sivaslıları dikkate alması ve aday belirleme sürecinde bu durumu da göz önünde bulundurması bekleniyor.

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.