DOLAR 34,2108 % -0.01
EURO 37,8169 % 0.07
STERLIN 45,4107 % -0.14
FRANG 40,2633 % -0.39
ALTIN 2.918,94 % -0,36
BITCOIN 61.124,00 -1.563

“Adaylığını Açıklayan Kişi Partimize Üye Değil”

Yayınlanma Tarihi : Google News
“Adaylığını Açıklayan Kişi Partimize Üye Değil”

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Uğur Bulut, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanlığına Sivas’tan adaylığını açıklayan şahsın partilerinin üyesi olmadığını iddia etti.

“Adaylığını Açıklayan Kişi Partimize Üye Değil”

Uyarılarına rağmen adaylığını açıklayan kişinin partinin tüzük ve kurallarını bilmediğini aktaran İl Başkanı Bulut, “Adaylığınıaçıklayan şahsın partimiz il teşkilâtında üye olmadığı gibi yaptığımız araştırmalarda teşkilatımızın 81 il ve ilçe teşkilatlarında üye olmadığı görülmektedir. Siyasi partiler kanunu ve parti tüzüğünden haberi olmayan bu arkadaşın yaptığı bütünlüğümüzü, birliğimizi, huzurumuzu bozmaya çalışan karanlık mahfillerin piyonu olmak öte bir şey değildir” dedi.

Sadece Partilerine üye olan kişilerin aday olmaya hakkı olduğunu aktaran Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Uğur Bulut, “Tavsiyemiz odur ki bu arkadaş bilgisayar başına geçip Yargıtay’ın siyasi partiler üyelik sayfasından T.C. numarası ile girip üyeliğini sorgulamasıdır. Elbette demokratik temayüller siyasi partilerin en güzel organizasyonlarından biridir. Hal böyle iken partimize üye olan herkesin bu demokratik temayüllerden her türlü göreve aday olması kanunî hakkıdır. Tüm uyarılarımıza rağmen bu şahsın Büyük Birlik Partisi Genel Başkanlığına adaylığını açıklamasını art niyetli, partililerimizin ve şehit ailelerimizin hassasiyetleri üzerinden kendisini pazarlama peşinde olduğunu kamuoyu ile paylaşmak isterim” ifadelerini kullandı. (Memleket)

Büyük Sivas Haber

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.