Reklam
Reklam
blank

blank

AK Parti Sivas Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi!

blank
gerçek
blank
Haber Merkezi

14 Mayıs 2023 seçimlerine 1 ay kaldı.

AK Parti Sivas Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi!

Seçim sürecinde AK Parti Sivas Milletvekili adayı olacak kişiler 9 Nisan pazar günü Yüksek Seçim Kuruluna AK Parti Genel Merkezi tarafından bildirilmişti.

TBMM'nin 28. Dönem AK Parti Sivas Milletvekili adayları Abdullah Güler, Hakan Aksu, Rukiye Toy, Rüstem Yüce ve Serdar Öksüm olmuştu.

Sivas'ta AK Parti SKM(Seçim Koordinasyon Merkezi) seçim startı verildikten sonra çalışmalarını plan ve program çerçevesinde tüm hızı ile devam ettiriyor.

Adeta Sivas'ta nereye bakarsanız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi görüyorsunuz.

Adayların açıklanmasından sonra AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından bugün aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Sivas Teşkilatının tam kadro katıldığı aday toplantısında konuşmaların ardından, aday tanıtımı yapılırken daha sonra iftar programına geçildi.

Salondaki kalabalık ise dikkatlerden kaçmadı.

Aday tanıtım toplantısından sonra AK Parti Sivas İl Teşkilatı hep beraber fotoğraf çekilerek birlik mesajı verdi.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Zabıta Amiri 13.04.2023 21:06

Biz bu sefer MHP ye verecez. İl baskaniyken bizi dinlemeyen vekil olunca dinlermi?

Yanıtla
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555