DOLAR 38,0671 % 0.05
EURO 41,2679 % 0.14
STERLIN 49,2228 % -0.25
FRANG 43,2474 % 0.16
ALTIN 3.768,01 % 0,99
BITCOIN 83.858,23 -2.497

Baba 17 yaşındaki oğlunu keserle öldürdü!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Baba 17 yaşındaki oğlunu keserle öldürdü!

Tokat’ta baba ile oğlu arasında çıkan tartışma kanlı bitti. 17 yaşındaki Berat Akbulut, babası N.A. tarafından keserle öldürüldü.

Baba 17 yaşındaki oğlunu keserle öldürdü!

Tartışma kavgaya dönüştü

Olay, Tokat’ın Kırkkızlar Mahallesi Narman Sokak’ta meydana geldi. Baba N.A. ile oğlu Berat Akbulut arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüşürken, baba N.A.’nın oğluna keserle saldırdığı iddia edildi.

Olay yerine gelen ekipler dehşetle karşılaştı

Mahalle sakinleri, evden gelen kavga sesleri üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, 17 yaşındaki Berat Akbulut’un cansız bedeniyle karşılaştı.

Baba N.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olay yeri inceleme ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Soruşturma sürüyor

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ederken, Berat Akbulut’un cenazesi otopsi için Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

(İHA)

Sivas Haber– Sivas Haberler


YORUM YAP