DOLAR 38,1137 % 0.18
EURO 42,0543 % -0.85
STERLIN 49,3487 % -1.65
FRANG 44,2977 % 0.01
ALTIN 3.710,58 % -2,27
BITCOIN 83.072,19 -1.159

Bayram ikramiyesi fark ödemeleri 3 Nisan’da başlıyor!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bayram ikramiyesi fark ödemeleri 3 Nisan’da başlıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilere yönelik Ramazan Bayramı ikramiyesi fark ödemelerine ilişkin beklenen açıklamayı yaptı.

Bayram ikramiyesi fark ödemeleri 3 Nisan’da başlıyor!

Kurumdan yapılan duyuruda, emekliler ile hak sahiplerinin bayram ikramiyesi fark ödemelerinin 3 Nisan 2025 Çarşamba günü itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlanacağı bildirildi.

SGK’nın resmi açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Emeklilerimizin ve hak sahiplerimizin Ramazan Bayramı ikramiyesinin fark ödemelerini 3 Nisan 2025 tarihinde ödemeye başlıyoruz.”

Bayram ikramiyesinde yapılan artış ve sonradan emekli olan kişilere yönelik fark tutarlarının da bu kapsamda ödeneceği kaydedildi.

Ödemelerin, emeklilerin banka hesaplarına veya PTT şubelerine yatırılacağı belirtilirken, herhangi bir başvuru yapılmasına gerek olmadığı vurgulandı.

(İHA)

Sivas Haber– Sivas Haberler

 


YORUM YAP