Reklam
Reklam
blank

blank

Devrilen kamyonun sürücüsü öldü!

blank
sürücüsü
blank
Haber Ajansı

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra yol kenarındaki Demir bariyerlerin üzerine devrilen kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti. Olayı duyarak kaza yerine akın eden sürücünün çocukları ile diğer yakınlarının feryadı ise yürek dağladı.

Devrilen kamyonun sürücüsü öldü!

Kaza, öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, D-400 karayolunda otobana dönüş yapan Salih Çelik (55) idaresindeki 33 NVC 98 plakalı kum yüklü kamyon, direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra yol kenarındaki demir bariyerlerin üzerine devrildi. Feci kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bariyerlerin üzerine devrilen kamyonun sürücüsü Salih Çelik'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Çocukları ile diğer yakınlarının feryadı yürek dağladı
Kazayı duyarak kaza yerine gelen Salih Çelik'in yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Sürücü Çelik'in kızının ve oğlunun 'baba ne olur gitme' diye feryat etmesi ise yürek dağladı. Feci kazada hayatını kaybeden sürücünün cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555