


Geçtiğimiz yıl Türkiye Güreş Şampiyonalarında iki Türkiye derecesi elde eden Sivas SEM sporcusu Ecrin Ülkü Asanakut, bu yıl da başarısını sürdürdü. Katıldığı U-15 Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’nin en iyi üç sporcusu arasına girerek yeni bir başarıya daha imza attı.
Sivaslı Ecrin Ülkü Asanakut başarısını sürdürüyor
"Altın Kız" lakabıyla anılan genç sporcu, sergilediği performansla hem antrenörlerinin hem de güreş camiasının takdirini topladı. Elde ettiği derecelerle Sivas’ı başarıyla temsil eden Ecrin Ülkü Asanakut’un, gelecekte milli takımda da önemli başarılara imza atması bekleniyor.
Antrenörleri, Ecrin’in disiplinli çalışması ve azmi sayesinde büyük yol kat ettiğini belirterek, genç sporcuya olan inançlarının tam olduğunu ifade etti. Sivaslı sporseverler de Ecrin’in başarılarından gurur duyduklarını dile getirdi.
Menekşe İrem Çolak / Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler