


Tuzla Postane Mahallesi’nde FETÖ firarisi Hakan Şükür adını taşıyan sokağın ismi, "Şehit Halil Kantarcı Sokağı" olarak değiştirildi.
FETÖ'cü Şükür'e Bir Darbe Daha!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, şehirde bulunan bazı park, yol ve sokak isimlerinin değiştirilmesini onayladı. Bu kararın ardından FETÖ'cü firari Şükür'ün adını taşıyan sokağın ismi de 'şehit Halil Kantarcı' olarak değiştirildi.
HAKAN ŞÜKÜR SOKAĞI, ŞEHİT HALİL KANTARCI SOKAĞI OLDU
Tuzla Postane Mahallesi'nde yer alan FETÖ sanığı eski futbolcu Şükür'ün isminin verildiği sokak adı Şehit Halil Kantarcı Sokağı olarak değiştirildi. Ayrıca 4 ayrı 'Paralel' isimli sokağın ismi başka isimlerle değiştirilirken, FETÖ çağrışımı yaptığı belirtilen "Zaman, Samanyolu, Sızıntı, Aksiyon, Cihan, Himmet, Hizmet, Dumanlı" gibi sokak isimleri de gelen şikayetler üzerine değiştirildi.
Kaynak: Haber 7
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler