DOLAR 38,0415 % 0.04
EURO 41,4051 % -0.51
STERLIN 48,9072 % -0.53
FRANG 43,1016 % -0.1
ALTIN 3.679,30 % -0,63
BITCOIN 84.217,46 -0.131

Gemerek AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nejla Ertürk Görevinden İstifa Etti!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gemerek AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nejla Ertürk Görevinden İstifa Etti!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sivas teşkilatında kadın kolları başkanlarının istifaları peş peşe gelmeye devam ediyor.

Gemerek AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nejla Ertürk Görevinden İstifa Etti!

Koyulhisar ve Suşehri Kadın Kolları Başkanlarının ardından, bugün de Gemerek Kadın Kolları Başkanı Nejla Ertürk görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Nejla Ertürk, 17 Ekim 2017’de AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Selva Çam’ın tensipleriyle başladığı görevini iki dönem boyunca sürdürdüğünü belirtti. Bugün itibarıyla kendi isteğiyle görevi bıraktığını açıklayan Ertürk, veda mesajında partisine ve davasına hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.

Ertürk, istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Görev yaptığımız süre içerisinde tüm zorluklara rağmen partimize, davamıza ve ilçemize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştık. Kadınların siyasetteki gücünü vurgulamak amacıyla sokaklarda, köylerde, beldelerde her şartta var olmaya gayret ettik. Bu süreçte gönülden çalıştığımız hemşehrilerimizden istemeden de olsa kırdıklarımız varsa affola.”

Açıklamasında milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkanları ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Ertürk, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu şükranı dile getirdi. Ertürk, görevini zirvede dolu dolu bir şekilde devrettiğini ifade ederek yeni kadın kolları başkanına ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Ertürk, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bugünden sonra da aynı azim ve kararlılıkla partime ve davama hizmet etmeye devam edeceğim. Tüm dava arkadaşlarımı ve hemşehrilerimi Allah’a emanet ediyorum.”

Kadın Kollarında Art Arda İstifalar

Koyulhisar Kadın Kolları Başkanı Yıldız Karakollukçu Güzel ve Suşehri Kadın Kolları Başkanı Berrin Kıvrak’ın istifalarının ardından, Nejla Ertürk’ün de görevi bırakmasıyla istifa eden kadın kolları başkanlarının sayısı üçe çıktı.

Yaklaşan İl Kongresi öncesinde AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi’ye tepki olarak gerçekleştiği iddia edilen bu istifalar, teşkilat içerisinde yaşananların kamuoyunda merak konusu olmasına neden oldu. Yeni kadın kolları yönetimlerinin nasıl şekilleneceği ise şimdiden dikkatle takip ediliyor. (Menekşe İrem Çolak)

Sivas Haber– Sivas Haberler


YORUM YAP