• ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Hasan İmamoğlu’nun bedduası tepki topladı: “Akıl almaz sözler”

Hasan İmamoğlu’nun bedduası tepki topladı: “Akıl almaz sözler”

Reklam
mazas
Reklam
Haber Merkezi

Yolsuzluk suçlamasıyla tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu’nun Ramazan Bayramı’nda yaptığı açıklamalar büyük tartışma yarattı.

Hasan İmamoğlu’nun bedduası tepki topladı: “Akıl almaz sözler”

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan oğlu Ekrem İmamoğlu’na haksızlık yapıldığını savunan Hasan İmamoğlu’nun ağır bedduası, kamuoyunda sert tepkilere neden oldu.

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon'un Cevizli Köyü'nde İmamoğlu ailesini ziyaret etti. Burada aile fertleriyle bayramlaşan Özel, kamuoyuna birlik ve dayanışma mesajı verirken, programın en dikkat çeken anı Hasan İmamoğlu’nun açıklamaları oldu.

“Bu bayram oğlum olmadan geçti”

İlk kez oğlundan ayrı bir bayram geçirdiğini ifade eden Hasan İmamoğlu, “Yazık, suçlamalara yazık, biz buna layık olmadık” diyerek duygularını dile getirdi. Ancak İmamoğlu’nun devamında sarf ettiği beddua, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük tepki topladı.

“Ciğerinden et yiyerek iyileşmeye uğraşsın ve iyileşemesin”

Hasan İmamoğlu, “Bizi bu kadar perişanlığa sürükleyenler, çoluk çocuğunun ciğerinden et yiyerek iyileşmeye uğraşsın ve iyileşemesin” şeklindeki bedduasıyla gündeme oturdu. Bu ifadeler, birçok kişi tarafından “akıl almaz” ve “zalimce” bulunarak eleştirildi.

Özellikle sosyal medya platformlarında kısa sürede yayılan sözler, çok sayıda kullanıcı tarafından insanlık dışı ve ölçüsüz olarak yorumlandı. Hasan İmamoğlu’nun açıklamasının ardından, siyasilerden ve toplumun farklı kesimlerinden gelen tepkilerin artarak sürdüğü görülüyor.

(Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555