
Sivas’ın İmranlı ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık 2 bin eve doğal gaz kutusu takıldı.
İmranlı’da Binlerce Eve Doğal Gaz Bağlandı!
İlçenin merkez nüfusu 3 bin 84 olarak belirlenirken, doğal gazın getirdiği konfor ve tasarruf imkanlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar abonelik işlemlerini hızla tamamladı.
Yetkililerden alınan bilgilere göre, bin 386 ev doğal gaz aboneliğini tamamlayarak kullanıma başladı. İlçede doğal gazın yaygınlaştırılması adına yapılan çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı ve halkın bu hizmetten memnun olduğu belirtildi.
İmranlı’da gerçekleştirilen doğal gaz altyapı çalışmalarının, ilçenin yaşam standartlarını yükselttiği vurgulanırken, kalan hanelerin de süreç içerisinde abonelik işlemlerini tamamlayarak doğal gaz kullanımına geçeceği ifade edildi.
(Haber Merkezi)