Reklam
Reklam
blank

blank

Kumar için borç para vermeyen akrabasını öldürdü!

blank
dürdüsa
blank
Haber Ajansı

Ankara'nın Mamak ilçesinde dernekte kumar oynayarak para kaybeden kişi, borç vermeyen akrabasını pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Kumar için borç para vermeyen akrabasını öldürdü!

Olay, gece saatlerinde Mamak ilçesindeki Ekin Mahallesi'nde bulunan Polatlar Stratejik Düşünebilmeyi Geliştiren Oyunlar Derneği'nde meydana geldi. İddialara göre, dernekte kumar oynayıp kaybeden Ali Giraç (24), akrabası Mustafa Demir (45) ve arkadaşı B.D.'den borç para istedi ancak olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine eve gidip pompalı tüfekle tekrar derneğe dönen Giraç, Mustafa Demir ve B.D.'ye ateş açtı.

Saçmaların isabet ettiği Mustafa Demir yaralanırken, saklanan B.D. ise saldırıdan yara almadan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mustafa Demir, yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen Demir hayatını kaybetti.
Olay sonrası yaya olarak kaçan ve çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen saldırgan Ali Giraç, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555