
Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas’ın ve Türkiye’nin sanayisine can veren önemli kurumlarıyla arasındaki bağı güçlendirmesi, Üniversitenin geleceğiyle ilgili bilgi paylaşımında bulunması amacıyla Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan sanayici ve yatırımcıları ziyaret etti.
İlk olarak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Bekir Sıtkı Eminoğlu’nu ziyaret eden Rektör Yıldız, Sivas’ın sanayisine katkıda bulunmak amacıyla her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Bekir Sıtkı Eminoğlu ise Üniversite Sivas’ın önemli değerlerinden biri olduğunu ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayiciler Derneği Başkanı Göksel Aras’ı ziyaret eden Prof. Dr. Alim Yıldız, sanayicilerle Üniversitemizin iş birliğinin Sivas’ın geleceğine olumlu katkı yapacağını söyledi. Göksel Aras, Üniversitenin destekleriyle Sivas’ın sanayisinin her geçen gün daha da güçlendiğini söyledi.
Fimar Mermer’in sahibi İbrahim Emmioğlu’nu ziyaret eden Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz ve Sivas’ın sanayisine şekil veren yöneticilerle iş birliğinin devam edeceğini söyledi. İbrahim Emmioğlu, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Üniversite için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Son olarak Tepeler İnşaat’ın sahibi Nuri Tepeltepe’yi ziyaret eden Rektör Yıldız, Türk firmalarının gerek yurt içinde gerekse yurt dışında önemli atılımlar yaptığını ve bunun ülke ekonomisine geri dönüşlerin olumlu olduğunu söyledi. Nuri Tepeltepe, inşaat alanında gelinen noktanın iyi bir nokta olduğunu, Üniversite ve Sivas için gereken desteği her zaman vereceklerini söyledi.
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler