
Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Net Global Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.
Rıza Çalımbay: “Zor maçlarımız başlıyor”
Basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, Rize deplasmanının zorluk derecesinin yüksek olduğunu vurgulayarak, “İki takım da çok iyi mücadele etti ve iyi oynamaya çalıştı. Böyle olacağı belliydi. Buradan kim galip gelirse biraz olsun rahatlayacaktı ama ne biz rahatladık ne de Rizespor. İyi bir lig maçı oldu” dedi.
Oyuncularının sahada ellerinden geleni yaptığını belirten Çalımbay, “Gerçekten iyi mücadele ettik. Zor bir deplasmandan puanla dönmek bizim için kıymetli” ifadelerini kullandı.
Önlerinde çok daha zorlu karşılaşmaların olduğunu hatırlatan Çalımbay, “Bizim için şimdi zor maçlar başlıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynayacağız. Bu tür maçlarda her puan çok önemli. İnşallah önümüzdeki hafta daha iyi bir performans ortaya koyarız” diye konuştu.
(İHA)