
AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Halk Günü buluşmalarının devam ettiğini duyurdu. Toy, vatandaşlarla bir araya gelerek görüş, öneri ve talepleri dinlediklerini belirtti.
Rukiye Toy: “Her zaman halkımızla iç içe çalışmaya devam edeceğiz”
AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Halk Günü buluşmasına ilişkin açıklamada bulundu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşların taleplerini birebir dinlediklerini vurgulayan Toy, şu ifadelere yer verdi:
“Halk Günü buluşmalarımıza devam ediyoruz 🤝
AK Parti İl binamızda vatandaşlarımız ile bir araya gelerek görüş, öneri ve taleplerini dinledik. Her zaman halkımızla iç içe, çözüm odaklı bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.”
Toy’un açıklaması, halkla doğrudan temas kurma ve sorunlara yerinde çözüm üretme yaklaşımı açısından kamuoyunda olumlu karşılandı.
(Haber Merkezi)
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler