Reklam
Reklam
blank

blank
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • MHP’den Milletvekili Seçilen Özyürek: “Sivas İçin Çalışacağız”

MHP’den Milletvekili Seçilen Özyürek: “Sivas İçin Çalışacağız”

blank
Sivas için Çalışacağız
blank
Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi´nden (MHP) milletvekili seçilen Ahmet Özyürek, "Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu seçimin ülkemiz için, Sivas´ımız için hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Sivas için çalışacağız" dedi.

MHP'den Milletvekili Seçilen Özyürek: "Sivas İçin Çalışacağız"

Dün gerçekleştirilen 27. Dönem Milletvekili Seçimleri sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi´nden (MHP) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne (TBMM) giren Ahmet Özyürek, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi.

Seçim sonuçlarını İl Başkanı Özkan Turan Navruz ve teşkilat mensupları ile birlikte parti binasında takip eden Milletvekili Özyürek, “Sivas´a, Sivaslı kardeşlerime, partime sonsuz teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. Ahmet Özyürek olarak önce ülkeme, milletime, sevdalısı olduğum Sivas´a ve Sivas´ın yiğit insanlarına hizmet edeceğime dair söz vermiştim. Bu sözümü buradan tekrar hatırlatıyorum. Sivas için çalışacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu seçimin ülkemiz için, Sivas´ımız için hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

“SİVAS SEVDALISINI MECLİS´E SOKMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz ise “Öncelikle seçimlerin devletimize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bir seçimi daha kazasız, belasız ve demokratik bir şekilde atlattık. Şu an birçok ilçede ve köyde oy oranımızı 3´e katladık. 1. sıra adayımız Ahmet Özyürek´i milletvekili olmasından dolayı kutluyorum. Uzun yıllar sonra bir Sivas sevdalısını Meclis´e sokmanın gururunu yaşıyoruz. Adam gibi bir milletvekilinin bizleri adam gibi temsil edeceğinden dolayı çok mutluyuz” açıklamasında bulundu. (İrade)

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555