Reklam
Reklam
blank

blank
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • TOKİ 48 İlde 558 Arsayı Satışa Çıkarıyor! Sivas Listede Yok!

TOKİ 48 İlde 558 Arsayı Satışa Çıkarıyor! Sivas Listede Yok!

blank
yoksa
blank
Haber Merkezi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcılar ve bireysel alıcılar için 48 ilde toplam 558 muhtelif arsayı açık artırma yöntemiyle satışa sunuyor.

TOKİ 48 İlde 558 Arsayı Satışa Çıkarıyor! Sivas Listede Yok!

25-26 Şubat 2025 tarihlerinde düzenlenecek müzayedeler İstanbul ve Ankara’da fiziki olarak gerçekleştirilecek. Katılımcılar ayrıca çevrim içi sistem üzerinden de teklif verebilecek.

Müzayede Takvimi
TOKİ tarafından düzenlenecek açık artırmalar şu tarihlerde yapılacak:

25 Şubat 2025 Salı – Saat 10.30

  • İstanbul: TOKİ Hizmet Binası Konferans Salonu, Küçükçekmece
  • Ankara: Holiday Inn Çukurambar, Çankaya

26 Şubat 2025 Çarşamba – Saat 10.30

Satışa Sunulan Arsaların Bulunduğu İller:

25 Şubat’ta müzayedeye çıkacak iller:
Şanlıurfa, Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, İzmir, Aydın, Antalya, Muğla, Gaziantep, Adana, Malatya, Ağrı, Ardahan, Van, Kahramanmaraş, Osmaniye, Amasya, Afyonkarahisar, Niğde, Konya, Kütahya, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Tokat, Uşak, Trabzon, Bayburt, Giresun, Bilecik, Erzincan.

26 Şubat’ta müzayedeye çıkacak iller:
Mardin, Bitlis, Elazığ, Aksaray, Ankara, Düzce, Eskişehir, Denizli, Kastamonu, Mersin, Samsun, Yozgat.

Sivas Listede Yok!
TOKİ'nin satışa sunduğu arsalar arasında Sivas bulunmuyor. Arsa satışlarıyla ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler, TOKİ'nin resmi internet sitesinden veya yetkili birimlerden bilgi edinebilir.

(Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555