


Sivas Belediyesi yaz aylarının başlamasıyla birlikte hızla Yol ve Kaldırım çalışmalarını devam ettiriyor. İstasyon Caddesi’ndeki yapılan kaldırımlar Sivaslılar tarafından takdir toplarken, kaldırım çalışmasının mevcut yapılan yerle sınırlı olduğu öğrenildi. Yani Kongre Müzesi Önünden 50. Yıl Bulvarına kadar yapılan çalışmalarla kaldırım düzenlemeleri kent merkezinde tamamlanmış oldu.
Yol ve Kaldırım
Benzer şekilde dün akşam saatlerinde İstasyon Caddesi’ndeki bu alanın asfaltları kazındı. Önümüzdeki günlerde İstasyon Caddesi’ne yeni asfalt dökülecek.
Yine kent merkezinde Kepenek Caddesi olarak bilinen bölgede Sivas Belediyesi dün sabah 06.00 sıralarında ağaçları keserek burada yapacağı kaldırım çalışmasını zemini hazırladı.
İstasyon Caddesi’nde takdir toplayan kaldırım çalışmalarının bir benzerinin önümüzdeki günlerde hızlı bir şekilde Kepenek Caddesi’nde de tamamlanması bekleniyor.
WhatsApp haber hattımıza Sivas Belediyesi’nin takdir toplayan kaldırım ve yol çalışmaları haberlerinin ardından özellikle Sivas’ın kenar mahallelerinde oturan vatandaşlar tarafından, “Kenar mahallelere de Sivas Belediyesi’nin yol ve kaldırım yapmasını istiyoruz” mesajları geliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=IH6bxIrQ1fY
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler